Tradíció már több mint 100 éve

A BAT Pécsi Dohánygyár Kft. a British American Tobacco magyarországi leányvállalataként immáron két és fél évtizede egyet jelent a kiváló minőségű hazai dohánytermékekkel.

Dohány: több, mint egy egyszerű növény

A dohány fogyasztókig tartó útja a dohánykutató intézetekben kezdődik, ahol olyan növények kialakításán fáradoznak, amelyek ellenállóak a természet viszontagságaival szemben.

Panaszkezelés

Termékeinkkel és vállalatunkkal kapcsolatos észrevételei, kifogásai bejelentésének módjáról az alábbi linkre kattintva tudhat meg többet.

People and culture

British American Tobacco vállalatcsoport A British American Tobacco a világ egyik vezető dohányipari vállalata, márkáit több mint 200 országban forgalmazzák. E fejezetben többet megtudhat vállaltunk múltjáról és jelenéről.

Media

Felelős vállalatként úgy gondoljuk, hogy a jogszabályok betartása mellett elengedhetetlen, hogy belső szabályzatainkban is visszaköszönjenek azon elvek, amelyek alapján működünk.

Working with retailers

A BAT csoport minden évben nyilvánosságra hozza Fenntarthatósági Jelentését, amelyben megtalálhatók a csoport adott évben elért eredményei és a következő évre vonatkozó vállalásai egyaránt.

max
large
medium
small
mobile